El teu gimnàs de proximitat
Activitats per a tots els públics
Assessorament esportiu

LES NOSTRES ACTIVITATS

TARIFES

ADULT
42€/MES
Entrada il·limitada
MATINS
32€/mes
Entrada matins
JOVES
38€/MES
Fins a 20 anys

CALENDARI D’ACTIVITATS

HORA Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte
06:30
Cycling Virtual (45')
06:30 - 07:15
Cycling Virtual (45')
06:30 - 07:15
Cycling Virtual (45')
06:30 - 07:15
06:45
ABS (30')
06:45 - 07:15
Cycling (45')
06:45 - 07:30
GAC (1H)
06:45 - 07:45
Cycling (45')
06:45 - 07:30
TRS (30')
06:45 - 07:15
07:15
CUL 10 (30')
07:15 - 07:45
ABS (30')
07:15 - 07:45
08:00
Hatha Yoga (1h )
08:00 - 09:00
09:15
Ioga Embarassades (1h)
09:15 - 10:15
09:30
Cycling Virtual (45')
09:30 - 10:15
G. Manteniment (50')
09:30 - 10:20
GAC (1h)
09:30 - 10:30
Cycling (45')
09:30 - 10:15
Pilates (1h)
09:30 - 10:30
Cycling Virtual (45')
09:30 - 10:15
Llera Pump (1h)
09:30 - 10:30
TRS (30')
09:30 - 10:00
Cycling Virtual (45')
09:30 - 10:15
G. Manteniment (50')
09:30 - 10:20
Cycling (45')
09:30 - 10:15
Zumba (1h)
09:30 - 10:30
Hatha Yoga (1h i 15)
09:30 - 10:45
Cycling (45')
09:30 - 10:15
10:00
ABS (30')
10:00 - 10:30
11:00
Cycling Virtual (45')
11:00 - 11:45
13:30
Cycling Virtual (45')
13:30 - 14:15
GAC (1h)
13:30 - 14:30
Cycling (45')
13:30 - 14:15
Cycling Virtual (45')
13:30 - 14:15
TRS (30')
13:30 - 14:00
ABS (30')
13:30 - 14:00
Cycling Virtual (45')
13:30 - 14:15
Llera Pump (1h)
13:30 - 14:30
15:15
Cycling Virtual (45')
15:15 - 16:00
GAC (1h)
15:15 - 16:15
Cycling Virtual (45')
15:15 - 16:00
Llera Pump (1h)
15:15 - 16:15
17:15
Vinyasa Yoga (1h 15min)
17:15 - 18:30
Vinyasa Yoga (1h 15min)
17:15 - 18:30
17:30
Cycling Virtual (45')
17:30 - 18:15
Pilates (1h)
17:30 - 18:30
Cycling (45')
17:30 - 18:15
Taekwon-do Infantil
17:30 - 18:30
GAC (1h)
17:30 - 18:30
Cycling Virtual (45')
17:30 - 18:15
ABS + TRS (1h)
17:30 - 18:30
Cycling (45')
17:30 - 18:15
Taekwon-do Infantil
17:30 - 18:30
Llera Pump (1h)
17:30 - 18:30
Cycling (45')
17:30 - 18:15
18:15
Vinyasa Yoga (1h 15min)
18:15 - 19:30
18:30
Cycling (45')
18:30 - 19:15
Kangoo Jump (1H)
18:30 - 19:30
Cycling (45')
18:30 - 19:15
Llera Pump (1h)
18:30 - 19:30
Def. Personal (1h)
18:30 - 19:30
Cycling (45')
18:30 - 19:15
ABS + TRS (1h)
18:30 - 19:30
Cycling (45')
18:30 - 19:15
Pilates (1h)
18:30 - 19:30
Body Combat (1H)
18:30 - 19:30
GAC (1H)
18:30 - 19:30
Def. Personal (1h)
18:30 - 19:30
19:30
Cycling (45')
19:30 - 20:15
Body Combat (1H)
19:30 - 20:30
Llera Pump (1h)
19:30 - 20:30
Krav Maga (1h)
19:30 - 20:30
Kangoo Jump (1H)
19:30 - 20:30
Cross Training (30')
19:30 - 20:00
Zumba (1h)
19:30 - 20:30
Krav Maga (1h)
19:30 - 20:30
20:00
Cycling Virtual (45')
20:00 - 20:45
Cycling Virtual (45')
20:00 - 20:45
Cycling Virtual (45')
20:00 - 20:45
Cycling Virtual (45')
20:00 - 20:45
20:30
TRS (30')
20:30 - 21:00
Cross Training (30')
20:30 - 21:00
Zumba (1h)
20:30 - 21:30
ABS (30')
20:30 - 21:00

ENTRENADORS

GIMNÀS LA LLERA

Apunta’t ara a Gimnàs La Llera!
INSCRIU-TE

SEGUEIX-NOS

X